Audition X, Hi from Korea 11801 APK

Audition X, Hi from Korea 11801 APK

(1555)Games, Music

Mod Information of Audition X, Hi from Korea free install

Game Name Audition X, Hi from Korea
Package Id com.vtconline.auditionx
Rating ( 1555 )
MOD Size 860.6 MB
Requirement Android 4.4+
Added Date 2020-11-13
Installs 50,000+
Category Games, Music
Developer

Description of Audition X, Hi from Korea MOD APK (Unlimited Money/Coins) Free For android

Latest version of Audition X, Hi from Korea is 11801, You can download Audition X, Hi from Korea MOD Unlimited Money directly on apkdebit.com. Over users rating a average of 10.0 by 1555 users about Audition X, Hi from Korea Apk App download. More than 50,000+ is playing this app/game right now.

Get It On: Google Play

Audition X chính là sản phẩm của HanbitSoft và T3 Entertainment, cha đẻ của Audition PC ra mắt từ năm 2006 và chinh phục trái tim hàng triệu game thủ Việt suốt từ thời điểm đó đến nay. Đây là một sản phẩm mang đầy đủ các tinh túy của đàn anh Audition PC lên nền tảng di động như đồ họa thân quen, mode chơi quen thuộc, thời trang tràn ngập…
Bên cạnh đó, để phù hợp với những đặc tính riêng của chiếc điện thoại, Audition X cũng được HanbitSoft chỉnh sửa một số thành phần, đặc biệt là phần điều khiển để phù hợp với cách chơi trên màn hình cảm ứng.
Đến với Audition X, các fan lâu năm sẽ ngay lập tức cảm thấy như ở nhà với những tính năng đã quá quen thuộc. Đồng thời những người mới cũng dễ dàng tiếp cận với cách thiết kế đơn giản và thân thiện dành cho nền tảng di động, kèm theo đó là hệ thống hướng dẫn chi tiết được đưa vào để hỗ trợ game thủ.
Audition X is a product of HanbitSoft and T3 Entertainment, the father of Audition PC, launched in 2006 and has conquered the hearts of millions of Vietnamese gamers since then. This is a product that brings full of the essence of Audition PC seniors on mobile platforms such as familiar graphics, familiar game modes, fashion …
In addition, to match the unique characteristics of the phone, Audition X is also edited by HanbitSoft some components, especially the controls to match the gameplay on the touch screen.
Coming to Audition X, longtime fans will immediately feel at home with all the familiar features. At the same time, newcomers also have easy access to a simple and user-friendly design for the mobile platform, along with a detailed guidance system is included to assist gamers.
Update Bản tình ca mùa đông – AMAZING GÚT CHÓP EM!
– Thay đổi giao diện Giáng Sinh
– Săn Sale trang phục giáng sinh cực hot – SIÊU GIẢM GIÁ tới 60%!!!
– Bộ sưu tập trang phục mới – Đã có mặt trong Shop thời trang
– Bổ sung 10 bài hát mới
– Cập nhập Vé Ma Thuật – Umbala vật phẩm mới hiện ra.
– Cập nhập XE MỚI – NGAI VÀNG – ……MẶT TRĂNG!??????????
– Ra mắt event : Ký ức Jason
– Update Story mode chuyên nghiệp

Audition X, Hi from Korea 11801 APK

How To Install Mod version?

  1. Download Mod Apk link
  2. Enter Settings / Security / Check Unknown Source (Source Not Known)
  3. Then install until it’s finished
  4. Play Mod Game easily
__

MOD features:

  • Unlimited Coins/Gems
  • Unlimited Money
  • Unlocked All (No Ads)
  • Free Upgrade New Level
  • Life time mod version