My Vodafone (AL) 5.4.0 (Premium)

My Vodafone (AL) 5.4.0 (Premium)

Mod Information of My Vodafone (AL) free install

Game Name My Vodafone (AL)
Package Id al.myvodafone.android
Rating 4.1 ( 13518 )
MOD Size
Requirement 4.4 and up
Added Date 2021-05-27T00:00:00.000Z
Installs 1,000,000+
Category Apps, Tools

Description of My Vodafone (AL) MOD APK (Unlimited Money/Coins) Free For android

Latest version of My Vodafone (AL) is 4.13.0.0, You can download My Vodafone (AL) MOD Premium Cracked (Unlocked) directly on apkdebit.com. Over users rating a average 4.1 of 5.0 by 13518 users about My Vodafone (AL) Apk App download. More than 1,000,000+ is playing this app/game right now.

Get It On: Google Play

My Vodafone sigurisht që të jep kontroll të plotë dhe të detajuar të përdorimit të numrit tënd për minutat, SMS, internet të paketës, balancës apo shpenzimeve / faturave të tua mujore… por falë ridizenjimit të tij të ofrojmë një eksperiencë më të mirë navigimi.

Kontrolli i shpenzimit të paketës ndodhet në faqen kryesore të aplikacionit dhe vlerat e njësive të komunikimit të paketave shfaqen të agreguara – mjafton të klikosh në to për të parë detajet. Mund të personalizosh aplikacionin duke vendosur emrin/pseudonimin, të zgjedhësh një foto për profilin tënd dhe ne të përshendesim me emrin që ke vendosur ti, madje në varësi të orës së ditës personalizohet edhe imazhi i aplikacionit.

Gjithashtu My Vodafone vazhdon surprizon me dhuratat e rezervuara për ty nga Vodafone Happy, bonuset e internetit me #gigaday apo #gigaweekend dhe bonuset nga rimbushja.

My Vodafone duhet të jetë përditshmëria jote.

My Vodafone ensures full and detailed control of your bundle’s components’ usage (voice, SMS, internet), your balance and charges/ monthly bills.
Thanks to redesign we can assure you a better journey experience. Now the bundle consumption is easily tracked in the home screen while components’ values are aggregated; you just click on it to get full details.

You may personalize the app by choosing a nickname and a profile picture and we will greet you accordingly; furthermore the app background changes automatically on day and night basis.

In addition My Vodafone reserves surprises for you under Vodafone Happy, data bonus from #gigaday and #gigaweekend and bonuses from recharge.

My Vodafone is your daily deal!

My Vodafone (AL) 5.4.0 (Premium)

How To Install Mod version?

  1. Download Mod Apk link
  2. Enter Settings / Security / Check Unknown Source (Source Not Known)
  3. Then install until it’s finished
  4. Play Mod Game easily
__

MOD features:

  • Unlimited Coins/Gems
  • Unlimited Money
  • Unlocked All (No Ads)
  • Free Upgrade New Level
  • Life time mod version