advertisement
Tatarucingan Sunda  2.1.4  APK

Tatarucingan Sunda 2.1.4 APK

(3459)Games, Puzzle

Mod Information of Tatarucingan Sunda free install

Game Name Tatarucingan Sunda
Package Id com.FalconApp.Tatarucingan
Rating ( 3459 )
MOD Size
Requirement
Added Date
Installs 100,000+
Category Games, Puzzle
Developer

Description of Tatarucingan Sunda MOD APK (Unlimited Money/Coins) Free For android

Latest version of Tatarucingan Sunda is , You can download Tatarucingan Sunda MOD Unlimited Money directly on apkdebit.com. Over users rating a average of 10.0 by 3459 users about Tatarucingan Sunda Apk App download. More than 100,000+ is playing this app/game right now.

Get It On: Google Play

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Deurr… we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar “lampu koneng”, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “lampu beureum”. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Game of Tatarucingan Urang Sunda
This game is specifically for those who understand Sundanese. Tatarucingan in Indonesian is guessing.

Urang Sunda nu recipe for kana tatarucingan mango is downloaded ah! The funny brain is funny.

How to Maen:
The way the maenna is skilled. I just guessed that Naon had been questioned. Perhatikeun picture of sareng “klue” na. Deurr … we answered. Upami really froze 5 points, getting wrong with teu nanaon moal deducting points.

Gunakeun’s bullet upami, carana push the picture “koneng lamp”, remember sakali ngagunakeun point deduction minus 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “beureum lamp”. Kenging is free 30 points. The requirement is that you have watched the video appearing for 15-30 seconds (need an internet connection).

Upping my picture is clear, click on the image (at the far left) so you can display the image of the image. Click on the image below.

Wilujeng is playing lur ah!
Mugi entertained.
Suggestions from Sinareng are the critics of Diantos Mango, but through commenting on the application or symmetrical email, I will be listed.

Sound Credits:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
– Tampilan anyar lebih mantap
– Perbaikan kesalahan kecil

Tatarucingan Sunda 2.1.4 APK

How To Install Mod version?

  1. Download Mod Apk link
  2. Enter Settings / Security / Check Unknown Source (Source Not Known)
  3. Then install until it’s finished
  4. Play Mod Game easily
__

MOD features:

  • Unlimited Coins/Gems
  • Unlimited Money
  • Unlocked All (No Ads)
  • Free Upgrade New Level
  • Life time mod version
advertisement